Hurtig levering

Whiteboard uden kant - 90x120 cm

Mærke: IVOL
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Leder du efter en stilfuld whiteboardtavle til dit kontor, reception eller mødelokale? En whiteboardtavle uden kant er et ultramoderne alternativ til den traditionelle whiteboardtavle. Det giver ethvert kontor et moderne og unikt udseende. Og da der ikke er nogen aluminiumsramme, er det endda muligt at placere flere whiteboards ved siden af eller under hinanden og skabe én stor skriveflade.

Unikt whiteboard-design

Denne rammeløse whiteboardtavle er fremstillet af lakeret stål af høj kvalitet. Det gør overfladen skrivbar med whiteboard-markere og lige så let at slette. Tavlen er også magnetisk, så du kan bruge magneter til at hænge noter, billeder osv. op med.

Det unikke design af denne whiteboardtavle har ikke en aluminiumsprofil, men har i stedet glat afsluttede kanter. Dette gør det muligt at forbinde flere whiteboards næsten problemfrit for at skabe en whiteboardvæg.

Funktioner

+ Elegant og moderne design
+ Let at samle
+ Letvægt
+ Velegnet til at skabe en whiteboardvæg

- − Ikke egnet til meget intensiv brug
- − Rimelig ridsefast

Nem montering af whiteboardet

Med det medfølgende magnetiske monteringssystem er whiteboardet super nemt at montere. Ved hjælp af den medfølgende skabelon kan du bestemme placeringen af whiteboardet meget præcist. Skabelonen er også en boreskabelon. På den måde behøver du ikke længere en lineal, og du kan bore hullerne på det helt rigtige sted.

De medfølgende 5 magneter* skrues fast på væggen, og whiteboardet hænges på dem. Da whiteboardet stadig kan flyttes lidt efter montering, er monteringen mindre præcis, og tavlen hænger altid helt lige på væggen.

*Magneterne til samling er "klistret" fast på bagsiden af pladen under leveringen. De kan let løsnes med en skruetrækker.

Generelle oplysninger

Tykkelse: 1,1 cm
Monteringsmateriale medfølger: Ja
Garanti: 1 år

Specifikationer
SKU FWB90120
EAN 5601570628349
Farve Hvid
Dimensioner 90 x 120 cm
Materiale Lakeret stål
Ramme Rammeløs
Magnetisk Ja
Beskrivelig 1-side
Brug Vægmontering
Downloads
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os