Hurtig levering

Whiteboard med sort ramme - magnetisk - 75x100 cm

Mærke: IVOL
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Leder du efter en moderne whiteboardtavle til dit kontor, din skole eller dit hjem? Så er denne whiteboardtavle med sort profil et fremragende valg. Tavlen har et godt pris-kvalitetsforhold og er velegnet til ugentlig brug ved f.eks. møder og brainstorming. Whiteboardet er tørt aftørrende og magnetisk.

Whiteboard med sort kant 75x100 cm

Denne magnetiske whiteboardtavle er fremstillet af lakeret stål af høj kvalitet. Derfor kan man nemt skrive på skrivefladen med whiteboard-markere. Disse noter kan slettes med et særligt viskelæder, en tør mikrofiberklud eller engangsservietter. Disse produkter kan findes blandt vores tilbehør.

Den sorte aluminiumsramme giver ikke kun tavlen et flot udseende, den forhindrer også skader og sikrer, at der ikke kommer blæk på væggen, når du skriver eller sletter. Takket være den stærke magnetiske effekt kan noter eller dokumenter fastgøres til tavlen ved hjælp af magneter. Whiteboardmarkører kan placeres i den aftagelige pennebakke i bunden af tavlen.

Magnetisk whiteboard 75x100 cm

+ Let atbruge+
Inklusive aftagelig pennebakke+
Vandret eller lodret montering+
Moderne sort aluminiumsramme


-uegnet til meget intensivt brug*-
Ret ridsefast*

*Leder du efter et whiteboard til intensiv brug? Vælg derefter en whiteboardtavle med en emaljeoverflade. Emaljestål er ridsefast og velegnet til meget intensiv brug.

Montering
Denne whiteboardtavle kan monteres på to måder, både horisontalt og vertikalt. Aluminiumsrammen har fire hjørner, hvor du kan fastgøre skruer til væggen. Fordelen ved dette er, at det er lettere at bore et hul i væggen på de rigtige steder. Skruer og plugs er inkluderet.

Tykkelse 1,2 cmInklusive
monteringsmateriale JaDimensioner på
skriveflade

70,6 x 95,6 cm

Magneter og whiteboardmarker er ikke inkluderet.

Specifikationer
SKU 645469
EAN 8720704603797
Farve Hvid
Dimensioner 75 x 100 cm
Materiale Lakeret stål
Ramme Aluminium sort
Magnetisk Ja
Beskrivelig 1-side
Brug Vægmontering
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os