Hurtig levering

Whiteboard 60x90 cm - magnetisk / emalje

Mærke: Smit Visual
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Denne emaljerede whiteboardtavle af høj kvalitet med dimensionerne 60 x 90 cm er velegnet til vægmontering. For virksomheder er denne whiteboardtavle perfekt til møder og brainstorming-sessioner eller til brug som Scrum/Agile-tavle. Den er også ideel til brug i et klasseværelse eller en foredragssal som erstatning for den traditionelle tavle.

Køb Smit Visual emalje whiteboard 60x90 cm

Overfladen på whiteboardet er emalje og er derfor næsten umulig at ridse. Emaljestål fremstilles med stor omhu og under høje temperaturer for at opnå et resultat af meget høj kvalitet. Dette er den højeste kvalitet, der findes, især til steder, hvor whiteboardet bruges meget intensivt. Dette gør brættet velegnet til daglig brug.

Den emaljerede whiteboardtavle har en skriveflade, som nemt kan beskrives med whiteboardmakere. Disse noter kan slettes med et særligt viskelæder, en tør mikrofiberklud eller engangsservietter. Du kan finde disse produkter blandt vores tilbehør. Emaljeoverfladen har en livstidsgaranti (ved normal brug og passende skrivetilbehør i henhold til retningslinjerne).

Whiteboard magnetisk emalje Smit Visual 60x90 cm

Mål: 60 x 90 cm✓
Tykkelse: 12 mm✓
Skriveflade: Emaljeret stål✓
Velegnet til meget intensivt brug✓
Farve: Hvid✓
Skrivebar: 1-sidet✓
Installation: Vægmonteret✓
Ridsefast: Ja✓
Magnetisk: Ja✓ Magnetisk: JaWhiteboard Smit Visual emalje 60x90 cm

Da whiteboardet er magnetisk, kan du bruge magneter til at hænge noter eller fotos op på det. Så du kan bruge denne tavle som whiteboard og magnettavle. Denne whiteboardtavle er velegnet til meget intensiv brug i skoler, på kontorer og naturligvis også i hjemmet.

Whiteboardet kan placeres både horisontalt og vertikalt. Alt monteringsmateriale til vægmontering af denne whiteboardtavle er inkluderet. Aluminiumskanten giver brættet et luksuriøst udseende. I bunden af whiteboardet er der en pennebakke til whiteboardmarkeringsmærker og en aftørringsbørste.

Specifikationer
SKU 11103.110
EAN 8712752023573
Dimensioner 60 x 90 cm
Materiale Emaljeret
Ramme Aluminium sølv
Magnetisk Ja
Beskrivelig 1-side
Brug Vægmontering
Downloads
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os