Hurtig levering

Whiteboardtavle på hjul Trykt - 100 x 200 cm

Mærke: Smit Visual
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Mobil whiteboardtavle med print 100x200 cm - Dobbeltsidet / Magnetisk

Dette mobile whiteboard er en rigtig god løsning, når du vil bruge et whiteboard flere steder i din organisation. Tavlen er mobil og derfor let at flytte. Det gør den velegnet til forskellige formål som f.eks. en præsentation, et kursus, en forelæsning eller til udregning. Hvis du vil hænge papirer på tavlen, kan du gøre det ved hjælp af magneter.

Tavlen er trykt på begge sider og er også skrivbar på 2 sider. Når den ene side er fuld, kan du vende tavlen ved hjælp af håndtaget på siden og fortsætte med at skrive på den anden side. Anvendes sammen med whiteboardmarkere og et whiteboardviskelæder eller en tør mikrofiberklud. På undersiden er der en opbevaringsbakke i fuld bredde til penne og markører.

Overfladen på dette mobile whiteboard er sublimeret. Det betyder, at trykket påføres under overfladen i stedet for på den. Det betyder, at printet forbliver farveægte og ikke falmer ved intensiv brug. Perfekt til steder, hvor whiteboardet bruges intensivt, som f.eks. folkeskoler, gymnasier eller kontorer.

Funktioner

- Mobilt whiteboard
- Sublimeret overflade
- Trykt på begge sider
- Tørviskerbar
- Rimelig ridsefast
- Magnetisk
- Stor pennebakke under tavlen

Leveringsinstruktioner for trykte filer

For leveringsinstruktioner, se venligst dokumentet 'Krav og specifikationer for printede whiteboards' under Downloads. Printfilen kan sendes via drukbestand@ivol.nl med angivelse af dit ordrenummer. Produktion af tavlen følger først efter gensidig godkendelse.

Har du spørgsmål?

Er du interesseret, er din ønskede størrelse ikke på listen, eller har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os!

Specifikationer
SKU kantelbord-smit-100-200-bedrukt
Dimensioner 100 x 200 cm
Materiale Sublimeret
Magnetisk Ja
Beskrivelig 2-sider
Brug Mobil
Downloads
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os