Hurtig levering

Whiteboard 100x180 cm - magnetisk / emalje

Mærke: Smit Visual
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Denne emaljerede whiteboardtavle af høj kvalitet med dimensionerne 100 x 180 cm er velegnet til vægmontering. For virksomheder er denne whiteboardtavle perfekt til møder og brainstorming-sessioner eller til brug som Scrum/Agile-tavle. Den er også ideel til brug i et klasseværelse eller en foredragssal som erstatning for den traditionelle tavle.

Køb Smit Visual emalje whiteboard 100x180 cm

Overfladen på whiteboardet er emalje og er derfor næsten umulig at ridse. Emaljestål fremstilles med stor omhu og under høje temperaturer for at opnå et resultat af meget høj kvalitet. Dette er den højeste kvalitet, der findes, især på steder, hvor whiteboardet bruges meget intensivt. Dette gør brættet velegnet til daglig brug.

Den emaljerede whiteboardtavle har en skriveflade, som nemt kan beskrives med whiteboardmakere. Disse noter kan viskes ud ved hjælp af et særligt viskelæder, en tør mikrofiberklud eller engangsservietter. Du kan finde disse produkter blandt vores tilbehør. Emaljeoverfladen har en livstidsgaranti (ved normal brug og passende skrivetilbehør i henhold til retningslinjerne).

Whiteboard magnetisk emalje Smit Visual 100x180 cm

Mål: 100 x 180 cm✓
Tykkelse: 12 mm✓
Skriveflade: Emaljeret stål✓
Velegnet til meget intensivt brug✓
Farve: Hvid✓
Skrivebar: 1-sidet✓
Montering: Vægmonteret✓
Ridsefast: Ja✓
Magnetisk: Ja✓ Magnetisk: JaWhiteboard Smit Visual emalje 100x180 cm

Da whiteboardet er magnetisk, kan du bruge magneter til at hænge noter eller fotos op på det. Så du kan bruge denne tavle som whiteboard og magnettavle. Denne whiteboardtavle er velegnet til meget intensiv brug i skoler, på kontorer og naturligvis også i hjemmet.

Whiteboardet kan placeres både horisontalt og vertikalt. Alle monteringsmaterialer til vægmontering af denne whiteboardtavle er inkluderet. Aluminiumskantens finish giver tavlen et luksuriøst udseende. I bunden af whiteboardet er der en 30 cm lang pennebakke til whiteboardmarkeringsmærker og en aftørringsbørste.

Specifikationer
SKU 11103.105
EAN 5601570625362
Dimensioner 100 x 180 cm
Materiale Emaljeret
Ramme Aluminium sølv
Magnetisk Ja
Beskrivelig 1-side
Brug Vægmontering
Downloads
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os