Hurtig levering

Whiteboard Premium 80 x 110 cm - Emalje - Magnetisk

Mærke: IVOL
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Et whiteboard til at løfte din kontorindretning til næste niveau? Så vælg et premium whiteboard! Skriveoverfladen på denne tavle er lavet af tørviskerbart emaljestål. Det er velegnet til meget intensiv brug. Emaljelaget er ridsefast og langtidsholdbart. Desuden har tavlen en magnetisk effekt, som gør det nemt at hænge noter op. Ideel til kontoret, skolen eller hjemmekontoret.

80x110 cm whiteboardtavle

En magnetisk whiteboardtavle er en funktionel tilføjelse til dit arbejds- eller mødelokale. Den hvide overflade kombineret med den sølvfarvede aluminiumskant skaber et professionelt look. Aluminiumsrammen giver ikke bare tavlen et smukt udseende, den forhindrer også skader og sikrer, at der ikke kommer blæk på væggen.

Whiteboardet leveres som standard med en pennebakke til dine markører og viskelæder. Kombiner whiteboardet med magneter for at hænge noter på papir, fotos eller andre tilføjelser på din tavle.

Whiteboard premium lavet af emaljeret stål

Skrivefladen på denne tavle er lavet af emaljeret stål. Emalje er en type glaslag, som påføres en stålplade under meget høj temperatur. Det er et ridsefast og farveægte lag, som er nemt at bruge i årevis. I modsætning til en malet stålplade er en emaljeret plade velegnet til meget intensiv brug.

Tager du daglige noter under møder eller en dagsplan? Med denne whiteboardtavle spilder du ikke længere papir. Brug en whiteboardmarker til at skrive dine noter på tavlen. Vil du justere dine noter eller lave en ny note? Skrivefladen kan nemt tørres af med et whiteboard-viskelæder.

Magnetisk whiteboardtavle 80x110 cm

Fordelene ved en premium whiteboardtavle:

✓ Velegnet til intensiv brug
✓ Ridsefast til mange års brugerglæde
✓ Stærk magnetisk effekt
✓ Skrivbar med whiteboardmarkers og tørviskelig
✓ Mulighed for vandret og lodret montering
✓ Aluminiumsramme inklusive aftagelig pennebakke
✓ 20 års garanti på skriveoverfladen*.

Montering af whiteboardtavle emalje

Whiteboardtavlen leveres med monteringsmateriale som standard. Tavlen kan monteres på væggen på to måder. Aluminiumsrammen har hjørner af plast. Det giver dig mulighed for at montere de medfølgende skruer i væggen.

Er det ikke muligt at fastgøre tavlen i alle hjørner? Så kan du bruge krogene. Dem kan du nemt sætte fast på væggen, hvorefter du kan klikke whiteboardtavlen fast mellem krogene. Med disse kroge kan du nemt fjerne whiteboardtavlen fra væggen uden at skulle afmontere skruerne. Tavlen kan monteres både vandret og lodret.

Magnetisk skrivetavle funktioner

Mål 80x110 cm
Tykkelse 17 mm
Skriveoverflade
Emalje
Farve Hvid
Montering Vægmontering
Inkluderer monteringsmateriale og pennebakke
Garanti 20 år*

*i tilfælde af normal brug med egnet skrivetilbehør i henhold til retningslinjerne

Specifikationer
SKU PEW80110E
EAN 8720704606361
Farve Hvid
Dimensioner 80 x 110 cm
Materiale Emaljeret
Ramme Aluminium sølv
Magnetisk Ja
Beskrivelig 1-side
Brug Vægmontering
Downloads
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os