Hurtig levering

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger. Klik på titlen på en af de ledige stillinger for at læse mere om stillingen.

Vil du søge en af vores ledige stillinger? Send dit CV med nyligt foto og motivation til vacature@ivol.nl til mr. J. Luyendijk.


Deltid/Sidejob Dansk modersmålsoversætter (16/24 timer)

Kan du lide at skrive kreative tekster? Og er du til rådighed 16 til 24 timer om ugen, eventuelt ved siden af dit studie eller nuværende job? Hos VIVOL søger vi lige nu en kommerciel og præcis dansk oversætter. Er du den entusiastiske kandidat, vi leder efter?

Din nye arbejdsplads

VIVOL.dk er en del af IVOL.nl. Vi er en stærkt voksende og internationalt orienteret webshop. Vores hovedkontor og lager ligger i Holland. Vi er også aktive i mere end 10 andre europæiske lande, herunder Frankrig, Tyskland, Italien og Danmark.

Vores varierede sortiment består af omkring 10.000 produkter, herunder kontorstole, whiteboards og gummimåtter. Men vi sælger også haveprodukter, biltilbehør og interiørprodukter. Alt dette sælger vi gennem vores ca. 80 specialiserede webshops i ind- og udland og gennem forskellige markedspladser.

Det kommer du til at lave som modersmålsoversætter hos VIVOL

Som modersmålsoversætter er det dig, der optimerer vores danske hjemmesider. Du oversætter nye tekster leveret af vores hollandske content creators til korrekt dansk. Derudover forbedrer du de gamle automatisk genererede danske tekster. Med din viden om det danske sprog sikrer du et professionelt image for vores danske kunder. I den forbindelse er du opmærksom på aktualitet, fuldstændighed og SEO. Men du taber heller ikke de kommercielle og visuelle aspekter af syne.

I dette job har du stor frihed, og dit eget input er meget værdsat. Takket være den store mangfoldighed af produkter er der masser af variation. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores hollandske, tyske og franske Content Creators/SEO-specialister. Kort sagt, en super udfordrende stilling, hvor du dybest set administrerer dine egne mini-webshops.

Dine opgaver vil omfatte:

 • Skrivning/oversættelse af kommercielle, tiltalende og SEO-fokuserede produkt- og kategoritekster på dansk
 • Holde interne links på vores danske hjemmesider opdaterede
 • Sørge for tekst- og billedoptimering af vores danske webshops

Hvorfor arbejde hos VIVOL?

Du bliver en del af et ungt og entusiastisk team og kommer til at arbejde i et hurtigt voksende og dynamisk miljø. Der er masser af plads til dit eget input. Der er en uformel atmosfære i vores virksomhed, og der er masser af plads til socialt samvær ud over hårdt arbejde.

Vi tilbyder dig:

 • En konkurrencedygtig løn
 • En 16/24-timers kontrakt med udsigt til en permanent kontrakt
 • Fleksibel arbejdstid hjemmefra
 • Gode frynsegoder

Og så får du selvfølgelig rabat på dine indkøb hos VIVOL.

Det kræver vi af dig

Kan du genkende dig selv i ordene kommerciel, selvstændig, dreven, præcis og ansvarlig? Og lever du op til nedenstående krav? Så glæder vi os til at modtage dit svar!

 • Erhvervsuddannelsen/VET Diploma/AK-diploma/ professionsbachelor arbejds- og tankegangsniveau
 • Fremragende beherskelse af det danske sprog, både mundtligt og skriftligt
 • Påviselig e-handelserfaring er en fordel (men vi anser en god portion entusiasme og iver efter at lære for at være mindst lige så vigtig!)
 • Tilgængelig med kort varsel
 • Tilgængelig i 16 til 24 timer om ugen

Send din ansøgning

Send dit CV med nyligt foto og motivation til vacature@ivol.nl til mr. J. Luyendijk.