Hurtig levering

Emalje whiteboard uden kant - 90x120 cm

Mærke: Smit Visual
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Leder du efter et luksuriøst rammeløst whiteboard til en overkommelig pris? Disse funktionelle whiteboards af høj kvalitet er velegnede til enhver arbejdsplads. Med en størrelse på 90x120 cm er denne tavle meget velegnet til at skrive planer og aktiviteter tydeligt ned på kontoret eller i hjemmet.

Rammeløs whiteboardtavle i emalje stål

Den rammeløse whiteboardtavle har let afrundede hjørner med en sortmalet side. Skrivefladen er lavet af ridsefast emalje stål. Dette materiale er lige så hårdt som glas, men er lettere at skrive på og mere læseligt. Dette garanterer en livslang perfekt skrive- og viskekvalitet.

Tavlen leveres med en sort tusch og en magnetisk mikrofiberklud. Desuden kan tavlen monteres på væggen både horisontalt og vertikalt ved hjælp af de forborede huller og det medfølgende ophængssystem.

Smit Visual whiteboard uden kant

Disse whiteboards er baseret på det luksuriøse udseende og den høje kvalitet af Chameleon Curve-kollektionen fra Smit Visual. Med et tyndere panel, hjørner med en lille radius og et skjult monteringssæt med 2 ophæng er det muligt at tilbyde en billigere variant til din (hjemme)arbejdsplads med de samme kvalitative egenskaber. Disse brædder fås i 6 forskellige størrelser.

Leveres med sort markør og magnetisk viskelæder✔ Ridsefast og magnetisk overflade
Livslang garanti for perfekt skrivning og tørre viskelæser
Højeste kvalitet af emaljeret stål✔
Rammeløs med sortlakerede kanter og let afrundede hjørner✔
Størrelse 90x120 cm (fås i 6 forskellige størrelser
)✔ Tykkelse på 7 mm✔
Inklusive let håndterbart skjult monteringssætForetrækker du en anden størrelse eller et brugerdefineret panel? Så kan du vælge den originale Chameleon-kollektion.

Montering af whiteboardet

Whiteboards kan monteres meget nemt med de skjulte monteringsbeslag, der medfølger. Whiteboardet har både vandrette og lodrette forborede skruehuller på bagsiden. Ved hjælp af ophængningsbeslag og kroge kan du fastgøre panelet til væggen. Det er muligt at flytte panelet en smule i vandret retning ved at bruge spillet på krogene i ophængningsbeslagene.

Specifikationer
SKU 16100.009
EAN 8712752110518
Farve Hvid
Dimensioner 90 x 120 cm
Materiale Emaljeret
Ramme Rammeløs
Magnetisk Ja
Beskrivelig 1-side
Brug Vægmontering
Downloads
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Smit Visual Frameless whiteboard 88x118 cm
2.357 kr. 1.947,93 kr.
Beregning af leveringsdato...